Maak een afspraak

A110 S

Ontdek de sensatie


Maximum snelheid op de baan 275 km/u
Versnelling 0-100 4.2 sec
Paardekracht 300 pk

/ Presentatie

Intense

De A110 S is trouw aan de tijdloze principes van Alpine: lichtheid, compactheid, wendbaarheid en comfort bij dagelijks gebruik. Hij onderscheidt zicht van de andere modellen door zijn motorvermogen, zijn scherp chassis en zijn geraffineerde stijlelementen. Aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen zoals Carbon en Dinamica onderstrepen het compromisloze karakter. De Alpine A110 S biedt een intense rijervaring.

A110 S

/ Design

BUITENKLEUREN

Met zijn stijlelementen onderscheidt de A110 S zich duidelijk van de rest van de A110-reeks. Nieuwe uiterlijke accenten zoals de koolstofvezel en oranje vlag op de achterste stijlen, Alpine-letters in zwart chroom, oranje remklauwen, modelspecifieke “GT-Race”-wielen met een sportieve afwerking onderstrepen het pittige karakter van de auto.

Specifieke wielen

De A110S is afgewerkt in een donkerdere tint om het doelgerichte karakter van de auto te weerspiegelen. De standaard 18" lichtmetalen velgen 'GT Race' zijn exclusief voor dit topmodel. Als optie zijn lichtgewicht 18" 'Fuchs' gesmede wielen in een titanium afwerking verkrijgbaar, die het totale gewicht van de auto met 5 kg verminderen. Ze verminderen ook de onaf geveerde massa, waardoor de A110S met een uitzonderlijke directheid en precisie stuurt.

Harmonie

In het interieur onderstrepen de oranje stiksels en het gebruik van zwart Dinamica de assertieve persoonlijkheid van de A110 S. Het stuurwiel is bekleed met leder en oranje stiksels. De pedalen en voetsteunen zijn van aluminium. De koolstofvezel en oranje vlaggen geven de finishing touch aan het interieur.

Het afgeplatte sportstuur, waarin de keuzeknop voor de rijmodus in geïntegreerd, is bekleed met leder en oranje stiksels. De stuurkolom is in hoogte en diepte verstelbaar, en is tevens voorzien van twee aluminium versnelling paddels..

Apple Carplay en Android auto zijn aanwezig in het 2022 model. hierdoor is het mogelijk om je smartphone te koppelen met het infotainmentsysteem.