Maak een afspraak

A110

Ontdek de klasse


Maximum snelheid op de baan 250 km/u
Versnelling 0-100 4.5 sec
Paardekracht 252 pk

/ Presentatie

De lichtste form

De Alpine A110 in zijn eenvoudigste en lichtste vorm, en is voorbestemd voor het leven op bergwegen en landweggetjes. De A110 rijdt bij lage snelheden met plezier, maar blijft ook in het dagelijks gebruikt comfortabel en verfijnd. Hij is standaard uitgerust met lichtgewicht Sabelt-sportzetels, terwijl de matte interieurbekleding en de aluminium voetsteun voor de passagier de sportieve intentie van de auto benadrukken.

A110

/ Design

BUITENLIJN

Een sierlijke lijn die van de voorkant van de auto over de brede achterste wielkasten loopt tot aan de lage, strakke achterkant. Deze lijn is kenmerkend voor het Alpine-design en vormt de basis van de elegantie van de A110.

De nieuwe A110 haalt haar inspiratie bij de klassieke modellen uit de jaren zestig en zeventig. Het brengt Alpine’s kenmerkend ontwerp met haar vier koplampen opnieuw tot leven en nu met standaard volledige LED-technologie.

Licht signatuur

Geïnspireerd door de modellen uit de jaren '60 en '70 behoudt de nieuwe A110 de unieke signatuur van Alpine's vier koplampen, nu standaard met volledige LED-koplampen.

/ Interieur

Atmosfeer

Een zwevende middenconsole en zichtbare stoelbeugels weerspiegelen de lichtgewicht constructie en de doelgerichtheid van de A110, terwijl airconditioning met klimaatregeling en smart phone connectie ervoor zorgen dat de A110 even gebruiksvriendelijk als opwindend is om in te rijden.

Het sportstuur met vlakke onderkant, waarin de keuzeknop geïntegreerd is, is bekleed met leder en microvezelstof. De stuurkolom is verstelbaar in hoek en reikwijdte en biet ook plaats voor aluminium schakelpaddels.